Xplora tasapainottaa ruutuaikaa lisäämällä lasten fyysistä aktiivisuutta

Lisääntyvä ruutuaika tuo nyky vanhemmille uusia haasteita

Xploran missiona on antaa lapsille turvallinen johdatus mobilimaailmaan sekä tuoda tasapainoa ruutuajan/paikallaan vietetyn ajan sekä fyysisen aktiivisuuden välille. Teknologian kehitys lisää lasten ruutuaikaa, kun erilaiset oppimisympäristöt siirtyvät näytöille ja niitä hyödynnetään yhä enemmän mm. kouluissa sekä päiväkodeissa. Kotona ruutuaika jatkuu erilaisten pelien ja ohjelmien parissa. Nyky vanhemmat ovat uuden ja tuntemattoman ääressä, sillä ruutuajan vaikutuksista on vielä verrattaen vähän tutkimustietoa. Vaikka internet ja erilaiset sovellukset tuovat paljon hyvää, on ruutuajalla myös kääntöpuolensa. Liiallinen ruutuaika voi johtaa mm. kohonneeseen riskiin sekä tunne-elämän että käyttäytymisen oireille, kuten myös keskittymisvaikeuksien, ylivilkkauden ja impulsiivisuuden oireille, raportoi THL seurantatutkimuksestaan.

 

xplora lisää lasten aktiivisuutta ja vähentää ruutuaikaa #Goplay alustan avulla

Miten lapsen ruutuaikaa voisi hillitä? Lue aikaisemmasta blogipostauksesta 5 vinkkiä, joiden avulla  tabetin, tv:n ja puhelimen sulkeminen luonnistuu ilman draaman kaarta.

5 vinkkiä ruutuajan päättymisen helpottamiseksi

 

Me Xploralla haluamme tukea lasten kehitystä leikin, luovuuden ja liikunnan kautta ja siksi olemme luoneet maailman ensimmäisen O2O (online to offline) toimintaympäristön heille. Ruutuaika tarkoittaa usein staattisuutta ja paikallaan istumista, joten sen vastapainoksi haluamme motivoida lapsia fyysiseen aktiivisuuteen.

 

lapset riemuissaan ulkona xplorat ranteissaan

#GOPLAY motivoi lapsia liikkumaan

Pandemian myötä kotona vietetty aika on kasvanut hurjasti ja lasten aktiivisuus on romahtanut. Viime keväänä lapset ottivat jopa 3000 askelta normaalia vähemmän! Jotta tämä ei toistuisi, on aika laittaa Xplora ranteeseen ja #GOPLAY toiminto päälle. Voimme iloksemme todeta, että #GOPLAY alustaan rekisteröityneet Xploran käyttäjät ovat jopa 30% muita lapsia aktiivisempia.

 

Xplora toimii puhelimen lisäksi älykellona, joka laskee lapsen askelia päivän mittaan. Jokaista 1000 askelta kohden lapsi palkitaan yhdellä Xplora kolikolla #GOPLAY alustassa. Kolikot lapsi voi käyttää erilaisten palkintojen lunastamiseen. Monet vanhemmat ovat raportoineet, että #GOPLAY alustan aktivoinnin myötä lasten liikkumiselle ja askelten keräämiselle ei näy loppua! Koulussa välitunnit käytetään juoksemiseen, hyppimiseen ja pomppimiseen, jotta Xplora kolikoita kertyisi nopeammin 🤩.

 

Statistiikkaa lasten ottamista askelista #GOPLAY alustan ansiosta sekä ilman sitä.

Liittyminen #GOPLAY alustaan on helppoa.

Siirry osoitteeseen goplay.myxplora.com/login ja kirjaudu sisään samoilla tunnuksilla, joilla kirjaudut huoltajien Xplora sovellukseen. Siinä se! Nyt lapsen ottamat askeleet rekisteröityvät automaattisesti #GOPLAY alustaan. Jokaista 1000 askelta kohden lapsi saa yhden Xplora kolikon.

Mitä kolikoilla voi hankkia?

Xplora kolikoilla lapsi voi osallistua erilaisiin kampanjoihin sekä shoppailla #GOPLAY store:ssa. Nyt käynnissä oleva Tom & Jerry kampanjaan on käytetty jo yli 63 000 Xplora kolikkoa, eli Xploraa käyttävät lapset ovat ottaneet yli 63 miljoonaa askelta pelatakseen Tom & Jerry flipper peliä! Huikea saavutus eikö. Xplora perheen aktiivinen jäsen @p_ivi raportoi hiljattain instagramissa, miten lapsi oli saanut aktiivisuudellaan kasaan huikean potin Xplora kolikoita ja lunasti nyt niillä mahtavan Lego City paketin! 😍

Liity #goplay alustaan, kerää askelia ja lunasta palkintoja

Osta Xplora X5 Play tai Xplora 4 nyt ja liity lasten aktiivisuusvallankumoukseen!