XPLORA X5 PLAY

Xplora Uutuus x5 Play
Xploran uusin X5 Play puhelin on muotoilultaan tyylikäs ja neutraali.

 

UUSI X5 Play on täällä!

Xplora on nyt lanseerannut uuden X5 Play kellopuhelimen! X5 Play pitää sisällään lukuisia upeita toimintoja, joista sen edeltäjää testivoittaja Xplora 4 puhelinta on kehuttu. Lisäksi X5 Play ensipuhelinta on päivitetty entistä toimivammaksi sekä se on saanut täysin uuden muotoilun ja värivaihtoehdot! Soita, lähetä ääniviestejä, pysy ajan tasalla GPS-ominaisuuden ansiosta ja kerää askelia askelmittariin.

– Olemme niin iloisia voidessamme viimeinkin jakaa tämän uutisen sekä potentiaalisille että nykyisille käyttäjille! Uskon, että X5 täydentää hienosti valikoimaamme etenkin sen tyylikkään muotoilun ja uusien värien ansiosta, sanoo XPLORAn toimitusjohtaja Timo Vaskio

Uusi design

Suurin ero X4 ja X5 kellopuhelinten välillä on niiden ulkonäkö. Perustuen asiakaspalautteeseen ja toiveisiin, Xplora on nyt tuonut valikoimaansa ensipuhelimen, joka on ulkomuodoltaan neutraali. Tämä tarkoittaa sitä, että Xplora sopii nyt entistä paremmin myös hieman vanhempien alakoululaisten ranteeseen.

 

 

Xplora X5 Play lapsen ranteessa
Xplora X5 Play pysyy ranteessa lapsen mukana. Saat lapseen aina helposti yhteyden!

 

Lisäksi X5:ssä on erilainen versio Qualcomm-piirisarjasta (mikrosiru, joka löytyy useimmista puhelimista). Tämä antaa meille paremman marginaalin, ja X5 on valmis useille uusille palveluille, jotka otetaan käyttöön vuoden 2021 jälkeen.

Uusi mirosiru tekee X5 puhelimesta 1mm Xplora 4 puhelinta paksumman. Xplora 4 puhelimen etuna voi siis nähdä sen, että se on hieman ohuempi.

Kaikki parhaat toiminnot

X5 sisältää kaikki ne toiminnot, joista Xplora 4 puhelinta on kehuttu. Soita, lähettä ääniviestejä, laske askelia, tarkista kartalta missä lapsi liikkuu, ota kuvia ja käytä SOS-nappia. Kaikki nämä, sekä paljon muuta löydät sekä X4, että X5 kellopuhelimista. Lue Teknavin artikkeli uutuudesta täältä.

Teknisesti molemmat mallimme ovat hyvin samanlaisia, mutta tulevaisuudessa X5 käyttäjä tulee kokemaan uusia ja hyödyllisiä tapoja käyttää X5 puhelinta. 😉

Onko teillä jo Xplora 4? Älä huoli, myös Xplora 4 saa vielä uusia päivityksiä ja parannuksia.

Xplora ominaisuudet

Kehitys jatkuu

Palautteenne ja kokemuksenne ovat meille äärimmäisen arvokkaita. Älä siis ujostele, vaan jätä kommentti mm. facebook arvosteluihin tai lähetä meille viesti!

 

– Xplora 5 on vain yksi upeista suunnitelmista, joita Xploralla on vuodelle 2021. Tulemme jatkamaan kehittymistä Pohjoismaiden johtavana lasten teknologiayrityksenä, lopettaa Timo Vaskio.

X5 Play puhelin on saatavilla omassa verkkokaupassamme, sekä useilla jälleenmyyjillämme. Pian pääset ihastelemaan X5 puhelinta myös jälleemyyjien liikkeisiin fyysisesti!