Esittelyssä Xplora XGO2 – kellopuhelin

Tutustu lapsille suunniteltuun XGO2 kellopuhelimeen

Puhelin ja kello lapsille samassa paketissa. Xplora XGO2 kellopuhelin tarjoaa turvallisen ensikosketuksen digitaaliseen maailmaan! Xplora XGO2 on täydellinen lapsiperheelle, joka haluaa valita edullisemman mallin suositusta kellopuhelimesta, säilyttäen kuitenkin tärkeimmät toiminnot, kuten puhelut ja viestit, GPS -seuranta, koulutila ja SOS -painike. XGO2 täyttää kaikki GDPR -vaatimukset, jotta sekä sinä ja lapsesi voitte nauttia arjesta turvallisin mielin.

Toiveena turvallisempi arki?

Kuten Xplora X5 Play -kellopuhelimessa, myöskään XGO2:ssa ei voi käyttää sosiaalista mediaa tai Internetiä. Uskomme, etteivät lapset hyödy näistä ominaisuuksista varsinkaan ilman aikuisten välitöntä läsnäoloa ja kykyä ohjata netin käyttöä. Xplora kellopuhelimia hallitaan erillisestä huoltaja -sovelluksesta, mistä voit päättää esimerkiksi kuka voi ottaa yhteyttä lapseen ja päinvastoin; kenelle lapsi voi soittaa ja lähettää tekstiviestejä. Tämä lisää kykyä valvoa lapsen toimintoja ja lisää turvallisuutta monille vanhemmille.

Goplay tarjoaa vastapainoa ruutuajalle

Xplora XGO2:ssa on sisäänrakennettu askelmittari, joka seuraa lapsen päivittäisiä askeleita. Askelilla lapsi tienaa Xplora-kolikoita, joilla voi lunastaa tuotepalkintoja ja pelejä Goplay alustassa. Alustan tarkoituksena on motivoida lapsia fyysiseen aktiivisuuteen. Osallistumalla Goplay kilpailuihin, lapsi voi voittaa hienoja palkintoja! Sinun tarvitsee vain hankkia Xplora-laite, kirjautua sisään Goplay-palveluun ja olla aktiivinen! Uusi Xplora XGO2 lasten puhelin on entistä edullisempi valinta aktiiviselle perheelle!

 

Xplora kellopuhelinta hallitaan huoltajien Xplora sovelluksen kautta. Sovelluksella voit mm. hallita kuka voi ottaa yhteyttä lapseen ja päinvastoin; kenelle lapsi voi soittaa ja lähettää ääniviestejä. Lisäksi sovelluksessa näet aina lapsen reaaliaikaisen sijainnin kellopuhelimen GPS:n ansiosta. Koska Xplora pysyy aina ranteessa mukana eikä esim. jää lojumaan puiston laidalle leikkien huumassa, voit olla varma että lapseen saa aina helposti yhteyden.

 

Xplora on täydellinen valinta noin 4–11 vuotiaille lapsille. Alle kouluikäisillä Xplora toimii pääasiassa lisäturvana ulkoilun ja itsenäistymisen harjoittelun yhteydessä. Alakouluikäisillä Xplora korvaa älypuhelimen ja tarjoaa helpon ja turvallisen tavan pitää yhteyttä läheisiin, kun elinpiiri laajenee. Monet Xploran hankkineet vanhemmat ovat harmitelleet, etteivät hankkineet lapselle kellopuhelinta aiemmin. Lue miten Xplora lasten puhelin soveltuu eri ikäisille lapsille. 

 

 

Miten Xplora XGO2 ja X5 Play lasten puhelin eroavat toisistaan?

Uusi Xplora XGO2 on edeltäjään edullisempi malli. Vaikka kyseessä on X5 Play kellopuhelimen pikkusisarus, löytyy kellopuhelimesta kaikki ne oleelliset toiminnot, joista Xploraa kehutaan. Molemmissa älykelloissa on puhelu- ja ääniviestitoiminnot, GPS-seuranta ja askelmittari. Uuden XGO2 mallin kamera on resoluutioltaan edeltäjiään hieman pienempi, mutta lapsen ranteeseen sopivalta pieneltä 1,4 tuuman näytöltä otoksia on kyllin hyvä ihastella. Toisin kuin X5 Playssä, XGO2 kellopuhelimessa ei ole videotoimintoa. Lisäksi XGO2 puhelimessa on hieman pienempi akun kapasiteetti, muisti sekä vedenkestävyysluokitus. Täysin uutena ominaisuutena XGO2 puhelimesta löytyy pieni taskulamppu! Kuten aina, Xplora noudattaa GDPR-asetuksia, joten sinun ei tarvitse huolehtia lapsen kellopuhelimen käytöstä tai esim. lapsen ottamien kuvien joutumisesta internetiin.

Kattavasti kokemuksia ja fiiliksiä Xplora kellopuhelimista osana lapsiperheen arkea voit lukea mm. Puutalobaby blogista.

 

Miten XGO2 ja X5 Play eroavat toisistaan?