Ystävänpäivän askarteluidea lapsille

Lapsi ystävänpäivä askartelu

 

Askartele ystävänpäiväkortti

Ystävänpäivä on nurkan takana ja on aika muistaa rakkaimpiamme. Ystävyyssuhteet ovat äärimmäisen arvokkaita ja siksi onkin tärkeää juhlistaa niitä.🤩

Tarvikkeet

Sakset

Korttipohja/kartonkia

Eri värisiä papereita

Puikkoliima

Teippi

Narun pätkä

Tarvikkeet

1. Leikkaa sydämet

Taita paperi kaksin kerroin ja leikkaa paperista pieni sydän. Lopputuloksena sinulla pitäisi olla kaksi identtistä sydäntä. Halutessasi voit koristella sydämiä esim. kynillä, kimalleliimalla tai tarroilla.

Leikkaa sydämet

2. Leikkaa kortin kanteen ympyrä

Piirrä taitettavan korttipohjan kanteen ympyrä ja leikkaa ääriviivoja pitkin. Auta lasta tarvittaessa tekemään reikä ympyrän keskelle ennen leikkaamista.

Ystävänpäiväkortti

3.  Yhdistä sydämet ja kiinnitä kortin keskelle

Liitä narunpätkä sydämien väliin ja liimaa sydämet yhteen. Kiinnitä naru kortin sisäaukeamalle teipillä niin, että sydän jää keskelle ympyrän muotoista aukkoa.

ystävänpäiväkortti

4. Liimaa taustalle värikäs paperi

Leikkaa toisen värisestä paperista pala ja liimaa se kortin sisäaukeamalle.

ystävänpäiväkortti

5. Valmista tuli!

Voit nyt kirjoittaa ystävänpäiväterveiset korttiin ja koristella sitä lisää haluamallasi tavalla. Helppoa ja nopeaa! 😍 Pyöritä kortin keskellä olevaa sydäntä muutaman kerran ympäri ja sulje kortti. Kun kortti aukaistaan, sydän pyörähtää hauskasti! Muista tägätä meidät Instagramissa, jos päädyt askartelemaan ystävänpäiväkortin tästä inspiroituneena. Löydät meidät nimellä @xplora_suomi

ystävänpäiväkortti