Xplora <3 Dinosaurukset

Grrrrrauh! 🦖 Xplora toimii pääyhteistyökumppanina Järvenpään Aino Areenalla 6.7.–11.8. järjestettävässä Dinosaurukset-näyttelyssä. Tämä ainutlaatuinen tapahtuma vie vierailijat aikamatkalle miljoonien vuosien taakse, jolloin dinosaurukset hallitsivat maapalloa. Näyttely tarjoaa jännittäviä ja opettavaisia hetkiä kaikenikäisille dinosaurusten ystäville.

Dinosaurukset-näyttely Aino Areenalla 6.7.-11.8.2024

Xploran missio – lasten ja nuorten hyvinvointi

Xplora on sitoutunut edistämään lasten ja nuorten hyvinvointia ja aktiivisuutta. Yhteistyö Dinosaurukset-näyttelyn tarjoaa lapsille ja lapsiperheille mahdollisuuden oppia uutta ja kokea elämyksiä turvallisessa ympäristössä. Haluamme inspiroida lapsia tutkimaan, oppimaan ja liikkumaan. 

Xplora Tour: maailmanlaajuinen kiertue

Dinosaurukset-näyttely on osa Xploran järjestämää Xplora Touria, joka järjestää aktivoivia, hauskoja ja opettavaisia tapahtumia lapsille useissa maissa, kuten Saksassa, Tanskassa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa. Xplora Tourin tavoitteena on edistää lasten aktiivisuutta ja uteliaisuutta, samalla tarjoten heille mahdollisuuden oppia uutta ja kokea elämyksiä turvallisessa ympäristössä. Kiertueen aikana järjestämme erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja, jotka tukevat oppimisen iloa!

Tervetuloa Järvenpäähän!

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi Aino Areenalle nauttimaan tästä ainutlaatuisesta näyttelystä ja viettämään ikimuistoisia hetkiä yhdessä. Dinosaurukset-näyttely tarjoaa upean mahdollisuuden perheille, ryhmille ja kaikille dinosauruksista kiinnostuneille oppia ja viihtyä yhdessä.

Haluamme tarjota Xploran ystäville mahdollisuuden ostaa liput Dinosaurukset-näyttelyyn alennushintaan.

Kampanjakoodilla XPLORA saat nyt perhelipun neljälle hintaan 60€ (norm. 68€, lisäliput hintaan 17€/hlö). Tarjous on voimassa 5.7.2024 asti.

Ohjeet lipunostamiseen kampanjahinnalla:

  1. Mene lipunmyyntisivustolle: https://www.lippu.fi/artist/ainoareena/dinosaurukset-3595999/?affiliate=FF3
  2. Valitse päivä, jolloin aiot saapua näyttelyyn.
  3. Syötä kampanjakoodi XPLORA kohtaan: ”Syötä koodisi tähän”
  4. Valitse aikaikkuna, jolloin aiot saapua näyttelyyn ja klikkaa etuhintaiset liput ostoskoriin.

Nähdään Järvenpäässä!

Dinoterveisin,
Xplora-tiimi

Untitled design