• Tour top banner desktop no button

Xploran maskotti Felix Xplora Tour 2024 paidassa

Xplora on tien päällä

Liity mukaan jännittävälle Xploran maailmankiertueelle, joka kiertää viidessä kaupungissa eri puolilla maailmaa järjestäen aktivoivia, hauskoja ja opettavaisia tapahtumia lapsille. Xplora Tourin tavoitteena on edistää lasten aktiivisuutta ja uteliaisuutta, samalla tarjoten heille mahdollisuuden oppia uutta ja kokea elämyksiä turvallisessa ympäristössä. Kiertueen aikana järjestämme erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja, jotka tukevat oppimisen iloa!

Tour dates 1

  • 1. etappi: Köln, Saksa – 9.5.2024
  • 2. etappi: Kööpenhamina, Tanska – 15.6.2024
  • 3. etappi: Järvenpää, Suomi – 6.7.-11.8.2024
  • 4.etappi: Tukholma, Ruotsi – Syyskuu
  • 5. etappi: Kalifornia, USA – Lokakuu

Xplora Tour 2024 kartta

May 1

Köln, Saksa – 9.5.2024
Naisten finaali ja koko perheen urheilufestivaali

Köln on kiertueemme avajaiskaupunki ja siellä omistamme tapahtuman tyttöjen urheilulle. Tule 45 000 jalkapallofanin ja 10 000 festivaalikävijän mukaan nauttimaan jalkapallohuumasta ja liikunnan riemusta koko perheen voimin!

Kööpenhamina, Tanska – 15.6.2024
Kids Tour Bike Race

Kesäkuussa Tanskassa järjestetään suuri lasten pyöräilytapahtuma, mikä on osoitus Tanskan asemasta maailman pyöräily-ystävällisimpänä maana. Kööpenhaminassa 62% sen asukkaista pyöräilee päivittäin.

Børneulykkesfondenin järjestämä Kids Tour edistää lasten liikenneturvallisuutta tukien samoja arvoja Xploran kanssa. Pyöräily on upea tapa pysyä liikkeessä ja tasapainottaa elämää ruutuajan ja liikunnan välillä!

Kids Tour bike

August

Järvenpää, Suomi – ​6.7.-11.8.2024
Dinosaurukset-näyttely

Astu aikamatkalle miljoonien vuosien taakse ja tule mukaan Järvenpään Aino Areenalla järjestettävään Dinosaurukset näyttelyyn. Tämä mukaansatempaava elämys esittelee elävänkokoisia ja moottoroituja dinosauruksia sekä herättää muinaisen maailman henkiin unohtumattomaksi koko perheen seikkailuksi!

Lue lisää.

Tukholma, Ruotsi – Syyskuu
Run of Hope

Xplora tukee Vitamin Well Run of Hope-tapahtumaa, jossa voit juosta hyvän asian puolesta tukien lasten syöpäsäätiötä. Vuodesta 2016 lähtien osallistujat ovat keränneet yli 9,5 miljoonaa kruunua elintärkeää tutkimusta varten. Kuka tahansa voi järjesteää oman juoksutapahtumansa koosta tai matkasta riippumatta. Osallistujat valitsevat itse osallistumismaksunsa, ja kaikki saadut tuotot ohjataan suoraan säätiölle. Tue taistelua lasten syöpää vastaan ja vaikuta jo tänään!

Sept