Puhelin lapselle ilman internetiä

Yhteydenpito perheen kesken

Yhteydenpidon merkitys korostuu erityisesti lapsen arjessa. Meillä Xploralla on kehitetty ratkaisu, joka mahdollistaa vanhempien ja lasten välisen kommunikoinnin ilman, että lapsi altistuu internetin mahdollisille haitoille. Kellopuhelimemme avulla vanhemmat voivat soittaa ja lähettää viestejä lapselleen, ja lapsi voi vastaavasti olla yhteydessä ennalta määriteltyihin numeroihin.

Kellopuhelimemme GPS-toiminto auttaa vanhempia seuraamaan lapsensa sijaintia, mikä tuo mielenrauhaa arjen kiireiden keskellä. Tämä ominaisuus on suunniteltu tukemaan perheen sisäistä kommunikointia ja yhteydenpitoa, ei viihdekäyttöön tai internetin selaamiseen.

Leikin ja luovuuden tukeminen

Me Xploralla uskomme, että lasten tulisi viettää aikaa ruutujen ulkopuolella, kehittäen mielikuvitustaan ja sosiaalisia taitojaan. Kellopuhelimemme on suunniteltu juuri tätä silmällä pitäen. Se ei sisällä häiritseviä sovelluksia tai pelejä, jotka vievät huomion pois fyysisestä leikistä ja luovasta ajattelusta.

Kellopuhelin on kätevä apuväline vanhemmille, jotka haluavat tarjota lapsilleen mahdollisuuden olla yhteydessä läheisiinsä ilman, että lapsi viettää aikaa internetissä tai sosiaalisessa mediassa. Näin lapsen päivä täyttyy enemmän aidosta vuorovaikutuksesta ja leikistä.

Vanhempien mielenrauha

Vanhemmat arvostavat ratkaisuja, jotka tukevat lapsen turvallisuutta ja hyvinvointia. Xploran kellopuhelimet on suunniteltu vastaamaan näihin tarpeisiin. Ne tarjoavat perustoiminnot, kuten puhelut ja viestit, ilman että lapsi pääsee käsiksi mahdollisesti haitalliseen sisältöön.

Kellopuhelimemme avulla vanhemmat voivat olla varmoja, että lapsi pysyy yhteydessä perheeseen ja on tavoitettavissa, mutta samalla lapsen arki ei keskity teknologian käyttöön. Tämä auttaa lapsia keskittymään olennaiseen – kasvuun, kehitykseen ja perheen kanssa vietettyyn aikaan.

Käytännöllisyys ja helppokäyttöisyys

Kellopuhelimemme on suunniteltu olemaan helppokäyttöinen ja mukava käyttää. Sen avulla lapsi voi pitää yhteyttä vanhempiinsa ilman monimutkaisia toimintoja tai tarvetta opetella internetin käyttöä. Kellopuhelin on myös käytännöllinen, sillä se pysyy ranteessa turvallisesti kiinni kaikenlaisissa aktiviteeteissa.

Helppokäyttöisyys tarkoittaa myös sitä, että vanhemmat voivat helposti hallinnoida kellopuhelimen toimintoja ja asetuksia. Näin ollen kellopuhelin tukee lapsen itsenäisyyttä ja antaa vanhemmille työkalut lapsen päivittäisen kommunikoinnin tukemiseen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit