Uusia tuulia 2022

Xplora kellopuhelin on vuoden paras joululahja

Vuonna 2022 Xplora lanseeraa uusia tuotteita ja palveluita enemmän kuin koskaan aikaisemmin!

 

Läpi vuoden 2021, Xplora on auttanut lapsia tasapainoittelemaan viikottaisen ruutuajan kanssa lisäämällä heidän fyysistä aktiivisuuttaan. Vaikka vuosi on pandemian takia ollut epävarma ja täynnä ylä- ja alamäkiä, yksi asia on pysynyt tasaisen luotettavana: turvallinen itsenäistyminen ja yhteydenpito läheisiin. Koronavuodesta ja toisiaan seuraavista karanteeneista huolimatta Xploran käyttäjillä oli kaikkien aikojen aktiivisin vuosi Goplay alustan tilastojen mukaan! 

Xplora juhlii tammikuussa 5-vuotis taivaltaan Pohjoismaiden johtavana lasten kellopuhelimena. Syntymäpäiväkuukausi on täynnä yllätyksiä, emmekä malta odottaa, että pääsemme jakamaan vuoden 2022 uusimmat Xplora tuotteet ja palvelukokonaisuudet teidän – Xplora-perheen kanssa!

 

Kaikki alkoi siitä, kun Xploran perustaja Sten Kirkbak kadotti oman poikansa ostoskeskuksessa viisi vuotta sitten. Lumipallo alkoi pyörimään ja pian perustettiin nimenomaan lapsille suunnatun teknologian start-up. Nyt Xplora on kansainvälinen noin 100 työntekijän pörssiyhtiö. Suomessa tiimiimme kuuluu 6 työntekijää, jotka ovat aina valmiina auttamaan ja vastaamaan kysymyksiinne. 

 

Ennen kuin käännämme katseet tulevaan, haluamme korostaa vuoden 2021 tärkeimpiä hetkiä. Lopuksi annamme vielä ensimakua vuoden 2022 parhaimmista paloista. Ennen kuin menemme asiaan, me Xploralla haluamme toivottaa hyvää uutta vuotta kaikille! Toivomme että joululomat ovat olleet antoisia tai vähintäänkin siedettäviä, jos perheessänne lomaa on vietetty karanteenin merkeissä. Jos kaipaat ideoita vielä lasten viimeisiin lomapäiviin, lue edellinen blogipostauksemme “30 aktiviteettia lapsille”.

Xplora pelastaa leikin

Tuhannet kiitokset – ja 10,158,979 pulloa puhdasta juomavettä

 

Sadat tuhannet Xploraa käyttävät lapset saavat tasapainoa omaan arkeensa leikkimällä ja liikkumalla päivittäin. Xploran askelmittari laskee päivän aikana kertyneet askeleet ja Goplay-alustassa nämä askeleet voi muuttaa huikeiksi tuotepalkinnoiksi. Loppuvuodesta 2021 käynnistimme uuden Goplay-kampanjan yhdessä Unicef KID-Power:in kanssa. Nyt Xplora-perheen lapsilla oli mahdollisuus käyttää ottamiaan askelia hyväntekeväisyyteen. Jokaista 1000 askelta kohden Xplora lupasi lahjoittaa 2 pulloa puhdasta juomavettä sitä tarvitseville lapsille. Kaikenkaikkiaan keräsimme jopa 10,158,979 pulloa vettä! Olemme äärimmäisen ylpeitä ja kiitollisia kaikista kampanjaan osallistuneista lapsista sekä heidän vanhemmistaan, jotka valitsivat Xploran lapsen ensipuhelimeksi.

Voit lukea lisää Unicef projektista täältä.

 

– It has been inspiring and meaningful for us to inspire children to be active when several of the usual offers for children and young people have been closed. We have invested a lot in this in the past year – and our customers have really given the iron,

– Sten Kirkbak, Xplora Technologies yrityksen toimitusjohtaja ja Xplora konseptin luoja.

 

Xplora Unicef kampanja. Lapsi iloisena veden äärellä.

Haluamme kiittää tässä välissä myös kaikkia “digitaalisia ystäviämme”, jotka seuraavat meitä somessa. Lukuisat arvonnat, lähettiläshaut, lapsiperhearjen kommellukset ja vertaisuen hetket ovat ilahduttaneet meitä läpi vuoden. Muistakaa jatkossakin merkitä @xplora.fi kuviin ja tarinoihinne! Ilman tukeanne sosiaalisessa mediassa, emme olisi päässeet näin pitkälle. 

Yhteiskunnallinen vastuu fokuksena

Samalla kun Xplora kasvaa, haluamme ottaa laajemmin vastuuta ja vaikuttaa lasten tulevaisuuteen yksilötason lisäksi myös laajemmin. Sen lisäksi, että olemme keränneet puhdasta juomavettä yhdessä Xplora-yhteisön ja Unicef:in kanssa, pitempiaikaiset asiakkaamme saattavat muistaa One tree planted projektin. Kyseisessä Goplay-kampanjassa istutimme puun jokaista lasten ottamaa 1000 askelta kohden. Aktiiviset pihaleikit tuottivat tulosta, sillä kampanjan päätyttyä istutimme 21 jalkapallokentällisen verran puita metsäpalojen vaurioittamille alueille Brittish Columbiaan.

 

Vuonna 2021 Xplora on ottanut suuren harppauksen aloittamalla yhteistyön suurten toimijoiden kanssa saavuttaakseen useita YK:n kestävän kehityksen tavoitteita. Xploran Goplay-alusta on nyt valittu United Cityn vihreän kaupunkiprojektin (Net Zero City) tukipilariksi. Kyseessä on tärkeä pilottiprojekti, joka voi edistää YK:n visiota, jonka mukaan 10 000 kaupunkia on hiilineutraaleja vuoteen 2030 mennessä.

 

– Our vision is that we live and breathe because we believe we can contribute to changing the world. Both by children reducing screen time and becoming more physically active, but also by children being able to convert their activity to help other children who need it.

Sten Kirkbak.

 

Yli puoli miljoonaa perhettä on valinnut lapselleen Xploran

 

Tasan vuosi sitten, tammikuussa 2021 lanseerasimme lippulaivatuotteemme Xplora X5 Play -kellopuhelimen. X5-mallin edeltäjä Xplora 4 oli saatavilla vain pinkkinä ja sinisenä, eli uusi musta X5 Play otettiin innolla vastaan. Nyt Xploran värivalikoima on kasvanut entisestään, sillä XGO2 kellopuhelimeen on saatavilla pinkin, mustan ja sinisen rannekkeen lisäksi myös raikas kirkkaanvihreä vaihtoranneke.

XGO2 Värit

 

Kolmannen kvartaalin aikana huimat 540,000 lasten Xplora älykelloa oli myyty Xploran syntyhetkestä alkaen. Elokuussa juhlimme Xplora-perheen jäseniä myös Pohjoismaissa, sillä saavutimme 100,000 asiakkaan virstanpylvään. Monet muistavatkin varmaan hurjat 100K juhlat, ja käsittämättömän tarjouksen, jossa 1000 nopeinta sai XGO2 kellopuhelimen eurolla!

 

  • Tiesitkö, että Xplora kellopuhelimet myydään valmiiksi asennetun Xplora Mobile Oy:n SIM-kortin kanssa? Sen lisäksi, että tarjoamme kellopuhelimen sekä huoltajien sovelluksen, toimimme myös omana puhelinliittymänä, jotta koko Xplora kokemus toimisi saumatta! Liittymän voit aktivoida suoraan verkkokaupastamme ostosten yhteydessä. Liittymän kustannukset ovat 10-12€/kk riippuen siitä, minkä maksuvaihtoehdon valitset.

 

Uusia tuotteita ja palveluita 2022

 

Tänä vuonna lanseeraamme uusia kellopuhelinmalleja sekä laajennamme Xplora palvelukokonaisuuksia. Palautteenne on meille äärimmäisen tärkeää ja arvostamme sekä positiivisia, että kriittisiä kommentteja. Voit jättää meille palautetta sähköpostitse tai esim. Facebook-sivullemme. Haluamme aktiivisesti parantaa ja helpottaa lapsiperheiden arkea. Avainsanoja vuodelle 2022 ovat turvallisuus, aktiivisuus, kehitys ja leikki.

 

Lapsi Xplora kellopuhelin kädessä ulkona

Xplora Pay

Yksi vuoden odotetuista uutuuksista tulee olemaan Xplora Pay. Xplora Pay -toiminnon avulla huoltajat voivat lisätä taskurahaa lapsen Xploraan. Sen lisäksi, että Xplora antaa lapselle turvallisen johdatuksen mobiilimaailmaan sekä itsenäistymiseen, haluamme Xplora Pay -toiminnon avulla helpottaa myös tutustumista rahan käyttöön. Taskuraha on nyt entistä fiksummassa joustavammassa muodossa.

 

Lähimaksuominaisuuden käyttöönotto tulee olemaan täysin huoltajien hallinnassa. Lapsi voi siis aloittaa maksuominaisuuden käytön juuri silloin kun siltä tuntuu. Miten Xplora sopii alakouluikäisille? Lue Puutalobaby blogista, miten Xplora jäi aktiiviseen käyttöön, vaikka älypuhelin tuli jo taloon.

Xplora heijastinliivi lapsen päällä

Vuoden 2021 aikana Xplorasta on tullut johtava tekijä lasten älykellojen ja kellopuhelinten markkinoilla. Odotamme innolla tulevaa vuotta ja sitä, että yhä useampi vanhempi valitsee lapselleen nimenomaan lapsille suunnitellun puhelimen älypuhelimen sijaan.

 

Turvallista ja iloista uutta vuotta kaikille!