XMOVE aktiivisuusranneke

 

Xplora xmove ja x5 play

XMOVE – Kerää askelia ja lunasta palkintoja Aktiviteettialustalla

XMOVE aktiivisuusranneke

Lasten kellopuhelimien lisäksi Xplora tuoteperhe on saanut lisäyksen myös aktiivisille vanhemmille.  XMOVE on kello, joka eroaa merkittävästi muista tuotteistamme. Puhelimen sijaan XMOVE on nimenomaan aktiivisuusranneke. Se on varusteltu ominaisuuksilla kuten: askelmittari, sykemittari, unen seuranta ja aktiivisuushälytykset.

 

XMOVE petroolinsininen

XMOVE kellon avulla haluamme kannustaa perheitä liikkumaan yhdessä. Kuten muutkin Xplora laitteemme, myös XMOVE toimii tiiviisti yhdessä aktiviteettialustan kanssa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että jokaista 1000 askelta kohden, ansaitset yhden Xplora kolikon. Keräämällä kolikoita, voit tehdä tarjouksia upeista tuotteista Xploran huutokaupasta. Aktiviteettialusta on kaikille Xploran asiakkaille täysin ilmainen palvelu.

 

Lasten kellopuhelimet ovat varusteltu askelmittarilla, jotta lapsi voi kerätä askelia itse omalla kellopuhelimellaan. Lasten Xplora kellopuhelimissa ei ole internetiä, pelejä tai somea, jotta ruutuajan valvominen olisi vanhemmille helpompaa. Sen sijaan kellopuhelimissa on panostettu turvalliseen yhteydenpitoon sekä GPS-ominaisuuksiin. Tutustu lasten kellopuhelimiin ja valitse juuri teidän perheeseenne sopiva malli! Lue lisää täältä.