XMOVE aktiivisuusranneke

 

Xplora xmove ja x5 play

XMOVE – Kerää askelia ja lunasta palkintoja Goplay alustassa

Psst… Lue juttu loppuun ja hyödynnä Xplora 5v synttäreiden tarjous. Saat XMOVE aktiivisuusrannekkeen kaupan päälle.

XMOVE aktiivisuusranneke

Lasten kellopuhelimien lisäksi Xplora tuoteperhe on saanut lisäyksen myös aktiivisille vanhemmille.  XMOVE on kello, joka eroaa merkittävästi muista tuotteistamme. Puhelimen sijaan XMOVE on nimenomaan aktiivisuusranneke. Se on varusteltu ominaisuuksilla kuten: askelmittari, sykemittari, unen seuranta ja aktiivisuushälytykset. Mikä parasta, XMOVE on #Goplay yhteensopiva!

Lue lisää suositusta Goplay alustasta täältä!

XMOVE petroolinsininen

XMOVE kellon avulla haluamme kannustaa perheitä liikkumaan yhdessä. Kuten muutkin Xplora laitteemme, myös XMOVE toimii tiiviisti yhdessä Goplay alustan kanssa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että jokaista 1000 askelta kohden, ansaitset yhden Xplora kolikon. Keräämällä kolikoita, voit lunastaa huikeita palkintoja Goplay kaupasta. Goplay alusta on kaikille Xploran asiakkaille täysin ilmainen palvelu.

 

Lasten kellopuhelimet X5 Play sekä XGO2 ovat varusteltu askelmittarilla, jotta lapsi voi kerätä askelia itse omalla kellopuhelimellaan. Lasten Xplora kellopuhelimissa ei ole internetiä, pelejä tai somea, jotta ruutuajan valvominen olisi vanhemmille helpompaa. Sen sijaan kellopuhelimissa on panostettu turvalliseen yhteydenpitoon sekä GPS-ominaisuuksiin. Tutustu lasten kellopuhelimiin ja valitse juuri teidän perheeseenne sopiva malli! Lue lisää täältä.

 

Aikuisten XMOVE aktiivisuusranneke on saatavilla kahdessa värissä: vaaleanpunainen ja petroolinsininen.

 

Uusi XMOVE aktiivisuusranneke

 

Tutustu XMOVE aktiivisuusrannekkeen teknisiin ominaisuuksiin täältä.

 

Xplora 5-vuotta: XMOVE kaupan päälle!

Juhlimme 5-vuotis syntymäpäiviämme tammikuussa 2022! Haluamme tarjota perheille aktiivisen startin vuoteen tarjoamalla kaikille X5 Play -kellopuhelimen ostajille XMOVE-aktiivisuusrannekkeen kaupan päälle. Saat siis 69€ arvoisen kellon ilmaiseksi!
Tarjous on voimassa xplora.fi verkkokaupassa 31.1.2022 saakka.
Valittuasi ensin X5 Play -kellopuhelimen värin sekä liittymätyypin (10-12€/kk), pääset lisäämään XMOVE kellon ostoskoriin hintaan 0€. 🧡

 

 

Osta nyt!

 

Xplora toivottaa kaikille liikunnan iloa ja hauskoja hetkiä yhdessä!