Xplora: Älykellot lapsille ilman riippuvuutta aiheuttavia sovelluksia

Turvallinen yhteydenpito perheen pienimmille

Me Xploralla olemme sitoutuneet tarjoamaan turvallisen viestintävälineen perheen nuorimmille jäsenille. Ymmärrämme vanhempien huolen siitä, että lapsille suunnatut älylaitteet voivat sisältää riippuvuutta aiheuttavia sovelluksia ja pääsyn haitalliseen sisältöön. Siksi olemme kehittäneet älykellon, joka mahdollistaa yhteydenpidon ilman näitä riskejä. Kellopuhelimemme avulla lapset voivat soittaa ja vastaanottaa puheluita sekä lähettää viestejä turvallisesti ja helposti.

Älykellomme on suunniteltu erityisesti lapsen tarpeet huomioiden. Se on helppokäyttöinen ja kestävä, joten se sopii täydellisesti lapsen aktiiviseen elämäntyyliin. GPS-toiminnon ansiosta vanhemmat voivat olla rauhallisin mielin, sillä he tietävät missä heidän lapsensa liikkuu. Tämä kaikki tapahtuu ilman, että lapsi altistuu netin ja sosiaalisen median mahdollisille vaaroille.

Vapaus leikkiä ja oppia ilman häiriötekijöitä

Lapsen maailma on täynnä oppimista ja leikin riemua. Me Xploralla haluamme tukea tätä kehitystä tarjoamalla älykellon, joka ei sido lasta ruudun ääreen. Kellopuhelimemme avulla lapsen kädet jäävät vapaiksi rakentamaan, tutkimaan ja leikkimään – ilman, että viestit tai ilmoitukset keskeyttävät toimintaa. Tämä edistää lapsen luovuutta ja keskittymiskykyä, mikä on tärkeää hänen kehitykselleen.

Älykellomme on suunniteltu kestämään lapsen päivittäistä käyttöä. Se on vedenkestävä ja iskunkestävä, joten se kestää hyvin lapsen seikkailuja. Lisäksi, koska kello on aina ranteessa, eikä se katoa niin helposti kuin perinteiset älypuhelimet. Tämä antaa lapselle vapauden liikkua ja vanhemmille mielenrauhan.

Vanhempien mielenrauha ensisijalla

Me Xploralla tiedämme, että vanhempien suurin toive on pitää lapsensa turvassa. Älykellomme avulla vanhemmat voivat olla yhteydessä lapseensa milloin tahansa, tietäen samalla, ettei lapsi pääse käsiksi sopimattomaan sisältöön. Tämä rauhoittaa mieltä ja antaa vanhemmille varmuuden siitä, että lapsi voi keskittyä olennaiseen – lapsuuteensa.

Vanhemmat voivat hallita kellopuhelimen toimintoja ja yhteystietoja, mikä tarkoittaa, että he voivat rajoittaa puhelut ja viestit vain hyväksytyille numeroille. Tämä ominaisuus lisää turvallisuuden tunnetta ja auttaa vanhempia valvomaan lapsensa viestintää. Älykellomme on siis suunniteltu tukemaan vanhempien ja lasten välistä luottamusta ja yhteydenpitoa.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit