Xplora: Älykellot lapsille – Puhelut ja viestit ilman nettiä

Yhteydenpito perheen pienimmille

Yhteydenpito on perustavanlaatuinen tarve kaikenikäisille, ja erityisesti lapsille, jotka ovat vasta opettelemassa itsenäisyyttä. Me Xploralla olemme kehittäneet ratkaisun, joka mahdollistaa vanhempien ja lasten välisen kommunikoinnin ilman, että lapsi altistuu internetin mahdollisille riskeille. Kellopuhelimemme avulla lapsi voi soittaa ja vastaanottaa puheluita sekä lähettää ja vastaanottaa viestejä valituilta yhteystiedoilta, kaikki tämä ilman tarvetta internet-yhteydelle.

Kellopuhelimen käyttö on suunniteltu olemaan intuitiivista ja helppoa, jotta lapset voivat keskittyä olennaiseen – leikkimiseen ja maailman tutkimiseen. Vanhemmat voivat hallita kellopuhelimen toimintoja ja yhteystietoja, mikä antaa heille mielenrauhaa tietäessään, että lapsi voi olla yhteydessä vain ennalta hyväksyttyihin numeroihin.

GPS-seuranta lisää mielenrauhaa

Vaikka kellopuhelimemme eivät tarjoa internet-yhteyttä, ne sisältävät GPS-toiminnon, joka auttaa vanhempia seuraamaan lapsensa sijaintia. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen, kun lapset ovat liikkeellä koulussa, harrastuksissa tai leikkimässä ystäviensä kanssa. GPS-seuranta toimii luotettavasti ja antaa vanhemmille tietoa lapsen olinpaikasta reaaliajassa.

GPS-toiminto on suunniteltu tukemaan lapsen itsenäisyyden kehittymistä samalla, kun se tarjoaa vanhemmille tärkeää tietoa lapsen turvallisuudesta. Se on yksi monista toiminnoista, jotka olemme sisällyttäneet kellopuhelimeemme, jotta vanhemmat voivat tuntea olonsa turvalliseksi ja luottavaiseksi lapsensa liikkuessa omatoimisesti.

SOS-toiminto hätätilanteita varten

Vaikka toivomme, ettei lapsesi koskaan joutuisi hätätilanteeseen, olemme varautuneet myös tähän mahdollisuuteen. Kellopuhelimemme sisältävät SOS-toiminnon, joka mahdollistaa nopean yhteydenoton ennalta määriteltyihin yhteystietoihin. Tämä antaa lisäsuojaa ja varmuutta sekä lapselle että vanhemmille.

SOS-toiminto on helppokäyttöinen ja se on suunniteltu niin, että lapsi voi aktivoida sen nopeasti tarvittaessa. Tämä toiminto on osa laajempaa kokonaisuutta, jossa keskitymme lapsen hyvinvointiin ja vanhempien mielenrauhaan.

Vanhempien hallinnassa oleva yhteydenpito

Me Xploralla ymmärrämme, että vanhemmat haluavat olla mukana lastensa elämässä ja suojella heitä. Siksi olemme suunnitelleet kellopuhelimemme niin, että vanhemmat voivat hallita, kenen kanssa lapsi voi olla yhteydessä. Tämä hallinta tapahtuu helppokäyttöisen sovelluksen kautta, joka antaa vanhemmille täyden kontrollin kellopuhelimen toimintoihin.

Vanhemmat voivat lisätä ja poistaa yhteystietoja, seurata puheluhistoriaa ja viestejä sekä asettaa turva-alueita GPS-toiminnon avulla. Tämä kaikki on suunniteltu antamaan vanhemmille rauhallinen mieli, kun he tietävät, että lapsen yhteydenpito on turvallisesti heidän hallinnassaan.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit