Xplora uudistuu

Aluksi olimme vain pieni startup yritys, joka valmisti lasten älylaitteita. Nyt muutamia vuosia myöhemmin, olemme Euroopan johtava lasten kellopuhelinten valmistaja! Olemme saavuttaneet nykyisen pisteen keskittymällä missioomme pitää lapset turvassa, aktiivisina ja terveinä. Suurkiitos kuuluu tietysti myös uskollisille asiakkaillemme, jotka ovat auttaneet meitä kehittämään tuotetta ja levittämään siitä tietoisuutta. Ilman teitä emme olisi päässeet näin pitkälle ❤️

 

Yli 400 000 käyttäjäämme ottavat viikossa yli biljoona askelta! Näillä askelmäärillä voisi kävellä maapallon ympäri 14 kertaa… Lapset ovat ansainneet yli miljoona Xplora kolikkoa Goplay alustassa palkintona fyysisestä aktiivisuudesta.

perhe
Pohjoismaissa meillä on jo 50 000 asiakasta

Uudistuksen kohokohtia

Kasvaessamme organisaationa, myös mahdollisuutemme vaikuttaa positiivisesti ympäröivään maailmaan lisääntyy. Voimme nyt innolla esitellä muutamia olennaisia muutoksia:

1. Uusi logo

Kuten olet ehkä huomannut, perhonen on lentänyt pois logostamme ja tilalle on tullut X kirjain. Logomme symboloi haluamme tukea lasten terveitä elämäntapoja. Meille se on paljon enemmänkin, kuin pelkkä X kirjain. Symboli edustaa muutamaa tärkeää asiaa:

  • Toistopainikkeen symboli ( >),  sekä sen peilikuva kuvastavat sitä, miten lasten liikkuminen heijastuu myös koko maailmaan. Kun lapset liikkuvat, maailma liikkuu.
  • Tapa miten Xplora auttaa perheitä pitämään toisiinsa yhteyttä
  • X kuvastaa myös risteystä, jossa teknologia, onnelliset lapset, fyysinen aktiivisuus ja tietoisuus ympäröivästä maailmasta kohtaavat
rebrand logo
Uusi logo

2. Istutamme puun jokaista ostettua Xplora puhelinta kohden

 

Haluamme että asiakkaamme voivat olla ylpeitä siitä, että he ovat valinneet Xploran. Tiedostamme  että mitä suuremmaksi kasvamme, sen enemmän voimme vaikuttaa. Haluamme käyttää tämän vallan positiivisesti panostamalla lasten tulevaisuuteen! Heinä- ja elokuun aikana istutamme puun jokaista verkkokaupastamme ostettua Xplora 4 puhelinta kohden.

  • OneTree Planted on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka mahdollistaa projektimme.
  • Puut istutetaan British Columbiaan syksyllä 2020
  • Puiden istuttaminen on yksi parhaista tavoista torjua ilmastonmuutoksen haitallisia vaikutuksia.
  • Lue lisää One Tree Planted:in toiminnasta 
Xplora 4
Xplora 4

Yhteenveto

Olemme ylpeitä vaikutuksista joita olemme aikaansaaneet yksilöissä, perheissä sekä koko yhteisössä. Olemme sitoutuneet tehtäväämme pitää lapset turvassa, terveinä ja aktiivisina teknologiamme avulla. Emme myöskään unohda sitä, miten tärkeää on kehittyä jatkuvasti ja pysyä ajan tasalla. Olemme ylpeitä voidessamme suojella ympäristöä ja auttaa lapsia oppimaan lisää siitä, miten he voivat tehdä maailmastamme paremman paikan. Kiitämme tuestasi ja odotamme innolla tämän hienon tarinan jatkamista. 🙏 😁

 

Pysy ajantasalla kilpailuista, kampanjoista ja uutisista seuraamalla meitä somessa!