Koko perheen mökkiolympialaiset

Lapset juoksevat niityllä

Xplora esittää: ainekset täydelliseen kesäpäivään mökillä tai kotipihassa

Grilli kuumenee, laiturin reuna täyttyy vesileluista ja tunnelma on katossa. Olemme nyt kasanneet teille koko perheen mökkiolympialaiset, jotka tuovat eri-ikäiset kesästä nautiskelijat yhteen leikkimielisen hauskanpidon merkeissä. Mökkiolympialaisten lajit soveltuvat hyvin koko perheelle ja hankaluustaso on helposti säädettävissä osallistujien taitotason mukaan. Näin perheen pienin ei jää ulkopuolelle ja vanhimmat saavat kylliksi haastetta. Koko perheen mökkiolympialaisissa hauskanpito ja yhdessä tekeminen on kaikkein tärkeintä! “Mökkioympialaisten” järjestäminen ei edes vaadi varsinaista mökkiä, vaan oma kotipihakin soveltuu kisailuun täydellisesti.

 

Mökkiolympialaiset voi suorittaa joko yksilöinä tai joukkueissa viestinä. Miten ikinä haluattekaan! Jos joukossanne pelkkä leikkimielinen kisailu ei riitä, pisteitä voi laskea esim. seuraavasti:

 

Kierroksen voittaja  = 5 pistettä

Kierroksen toinen sija = 3 pistettä

Kierroksen kolmas sija = 1 piste

 

Kesäkampanja päättyy pian!

Muistakaa pitää Xplorat ranteessa, sillä olympialaisten aikana lapsille kertyy hyvä määrä askelia, jotka voi myöhemmin muuttaa kolikoiksi Xplora Goplay alustassa. Jos perheestänne vielä puuttuu Xplora, kannattaa se kipin kapin tilata kesäkampanjan tarjous hintaan verkkokaupastamme tai lunastaa mökkimatkalla lähimmältä jälleenmyyjältämme (Gigantti, Verkkokauppa.com, Euronics & Power)! Säästät 50€, kun ostat lasten ensimmäisen puhelimen 27.6.2021 mennessä.

Osta nyt!

 

Koko perheen mökkiolympialaiset

 

Koko perheen mökkiolympialaiset

Vesi-ilmapallon kuljetus

Valitkaa pihalta tietty matka tai rata, jonka läpi kilpailijan on kuljetettava.

Kilpailijat saavat käteensä ruokalusikan, jonka päälle asetetaan vesi-ilmapallo.

Kuka selviää radasta ilman, että pallo putoaa ja menee rikki?

Kokeneempien kisaajien suorituksen voi myös kellottaa Xplora sekuntikellon avulla.

Tarkkuusheitto

Asettakaa esim. ämpäri tai kori sopivan matkan päähän. Etäisyyttä kannattaa vaihdella kilpailijoiden mukaan, jotta myös isosisarukset ja vanhemmat pääsevät haastamaan itseään.

Jokainen osallistuja saa 10 käpyä, jotka yritetään yksi kerrallaan heittää maaliin.

Kuinka monta saat?

Aarrejahti

Pihapiiriin on ennalta piilotettu aarteita. Aarteiksi kelpaavat vaikkapa Lego palikat.

Kisaajilla on 3 minuuttia aikaa löytää mahdollisimman monta.

Kuka löytää eniten?

Veden kanto

Jokaisella kisaajalla/joukkueella on oma astia, joka yritetään täyttää vedellä. Vettä voi hakea esim. suoraan järvestä tai erillisestä suuresta sangosta, joka on täytetty valmiiksi.

Vettä saa kuljettaa ainoastaan pientä pyyheliinaa käyttäen. Jokainen siis juoksee lähtöviivalta vedenhakupaikalle, kastaa rätin/liinan veteen ja juoksee takaisin puristamaan vedet keräilyastiaan.

Voittaja on se, joka saa ensimmäisenä keräilyastiansa täyteen.

Xplora tiimi toivottaa ihanaa juhannusta kaikille. Ei muuta kuin kisailemaan!

Tytöt Xplora kellot kädessä
Xploran askelmittari pitää kirjaa olympialaisissa kertyneistä askelista. Goplay alustassa lapsi voi lunastaa tuotepalkintoja ja pelejä palkintona aktiivisuudesta.