Ota kaikki ilo irti lapsen kellopuhelimesta

Lapset leikkivät lennokeilla

Tervetuloa osaksi Xplora-perhettä! Ota kaikki ilo irti lapsen kellopuhelimesta ja hyödynnä Xploran lukuisia ominaisuuksia sekä arjessa, että vapaalla. Olipa syy kellopuhelimen hankkimiselle tarve toimivaan kommunikaatioon, turvallisuuden lisääminen tai lapsen suojeleminen internetin ja haitallisen sisällön vaaroilta, löydät tästä artikkelista kaiken tarvittavan. Xploran asiakkaana pääset käsiksi myös muunmuassa suosittelukampanjaamme, jonka kautta voit tarjota ystävillesi 30€ alennuksen ja tienata itse jopa 600€ vuodessa. Lue lisää suosittelukampanjasta täältä.

Kaikki kontrolli on sinulla – huoltaja

Huoltajien Xplora-sovellus

Oleellinen osa kellopuhelimen käyttöä on huoltajien sovellus, jonka voi ladata omaan älypuhelimeen Appstoresta ja Google Play -kaupasta. Sovelluksen kautta huoltajat hallitsevat kaikkia Xploran ominaisuuksia ja pysyvät ajan tasalla mm. siitä, missä lapsi liikkuu. Myös muut läheiset voivat ladata Xplora sovelluksen chat ominaisuutta varten, mutta vain valitut henkilöt toimivat huoltajina nähden kaikki kellopuhelimen yksityiskohdat ja asetukset.

Miten lisätä huoltaja Xploraan?

  1. Tulevan huoltajan on ladattava Xplora – sovellus ja rekisteröitävä käyttäjä omalla matkapuhelinnumerollaan.
  2. Tämän jälkeen nykyisen huoltajan on lisättävä tuleva huoltaja kellon toiseksi päähuoltajaksi sovelluksessa. Siirry Yhteystiedot-valikkoon ja paina Lisää uusi yhteystieto.
  3. Kun yhteystieto on lisätty, paina samasta Yhteystiedot-valikosta yhteystietoa ja sitten Aseta huoltajaksi.

Poika soittaa Xploralla

“Moi iskä, lähdin nyt koulusta kotiin!”

Puhelut

Xplora saattaa muistuttaa älykelloa, mutta ensisijaisesti se on täysiverinen matkapuhelin. Kaikki Xplora mallit myydään esiasennetun Xplora Mobile liittymän SIM-kortin kanssa, joka aktivoidaan täällä. Huoltaja/huoltajat voivat lisätä uusia yhteystietoja lapsen kellopuhelimeen huoltajien Xplora-sovelluksen kautta. Kukaan ulkopuolinen ei pysty olemaan yhteydessä lapseen.

 

Ääniviestit ja emojit

Puheluiden lisäksi lapsi voi lähettää Xploralla ääniviestejä sekä emojeita. Xploran käyttö ei vaadi luku- tai kirjoitustaitoa, vaan se sopii täydellisesti myös alle kouluikäisille. VAROITUS: emojit ovat äärimmäisen suosittuja lasten keskuudessa, joten varaudu suukkojen ja jäätelöiden täyteiseen emojitulvaan. 😉

Aseta turva-alue

GPS

Huoltajat voivat seurata lapsen sijaintia kartalta GPS-ominaisuuden ansiosta. Jopa muutamien metrien tarkkuudella näkyvä sijainti tuo turvaa ja antaa vapautta. Xplora on täydellinen seikkailunhaluisille ja omaa elinpiiriään laajentaville lapsille.

Turva-alueet

Huoltajien sovelluksesta Xploraan voi asettaa turva-alueita. Kun kellopuhelin saavuttaa asetetun turva-alueen rajan, Xplora lähettää ilmoituksen huoltajan puhelimeen. Käytännössä turva-alue voi olla kätevä esimerkiksi omalla kotipihalla tai vaikka koulun ympärillä. Näin saat aina automaattisen ilmoituksen, kun lapsi saapuu kouluun tai poistuu sieltä.

Vasen, oikea ja vasen

Me Xploralla olemme erityisen helpottuneita siitä, että Xploraa käyttävät lapset ovat aina valppaina liikenteessä. Xplorassa ei ole pelejä, somea tai ylimääräisiä sovelluksia, joten ulkona liikkuessa lapsen nenä ei ole liimautunut ruutuun vaan pysyy ylhäällä ympäristöä havainnoiden. Etenkin koulutiensä aloittaville Xplora on nappi valinta.

Poika lähtee ulos. Äiti vilkuttaa.

Kellopuhelin koulussa

Koulutila

Koulupäivän tai harrastusten ajaksi Xploran voi asettaa koulutilaan. Koulutilassa Xplora toimii vain rannekellona eikä häiritse keskittymistä. Huoltajat voivat aina tarvittaessa olla yhteysessä lapseen ja Xploran SOS-painike pysyy toiminnassa, mutta lähtökohtaisesti kellopuhelin muuttuu päivän ajaksi pelkäksi kelloksi. Koulutilan voi asettaa (yllätys yllätys) huoltajien sovelluksesta tietyille päiville ja kellonajoille lapsen lukujärjestyksen mukaan.

SOS-nappi

Xploran kyljessä oleva SOS-nappi mahdollistaa suoran puhelinyhteyden valitun huoltajan kanssa. Kellopuhelimen SOS-painike voi pelastaa lapsen jännittävistä tilanteista ja tuoda mielenrauhaa vanhemmalle.

Hälytykset ja muistutukset

Kouluun lähtö, kotiintuloaika, jumppa, taidekerho… Lapsiperheen arki ja kalenterit ovat täynnä yhtä jos toista. Ota ilo irti Xploran kello ja kalenteriominaisuuksista asettamalla valmiit muistutukset rytmittämään päivää.

Lasten suosikki ominaisuudet

Kamera

Sekä XGO3 että X6Play -mallit ovat varusteltu selfie-kameralla. Lapsi voi ottaa kuvia ja lähettää niitä yhteystiedoilleen, joilla on Xplora sovellus. X6:lla voi myös kuvata lyhyitä videoita.

Taustakuvat

Xploran taustakuvan voi vaihtaa koskettamalla kellopuhelimen aloitusnäyttöä pitkään pohjassa. Kellopuhelin on täydellinen ajan lukemisen harjoitteluun, sillä omien kuvien ja taustakuvien lisäksi vaihtoehdoista löytyy sekä digitaalinen, että analoginen kellotaulu.

Vaihtorannekkeet ja näytönsuoja

Värikkäillä vaihtorannekkeilla ja kehyksillä kellopuhelimesta voi tehdä juuri itsensä näköisen. X6Playlla on mahdollista luoda jopa 3400 eri väriyhdistelmää 🌈 Löydät suositun näytönsuojan sekä XGO3 että X6Play- malleihin omasta verkkokaupastamme. Osta tarvikkeita nyt!

Askelmittari ja Goplay

Helpon yhteydenpidon ja turvallisuuden lisäksi yksi Xploran tärkeimmistä missioista on lisätä lasten fyysistä aktiivisuutta ja innostaa heitä leikkimään ja liikkumaan paikallaolon ja ruutujen tuijottamisen sijaan. Kellopuhelimen askelmittari laskee lapsen päivän aikana ottamat askeleet ja motivoi liikkumaan. Goplay alustassa lapsi voi osallistua vaihtuviin kampanjoihin, osallistua kilpailuihin, pelata pelejä ja ansaita palkintoja!

 

Tyttö ja poika istuvat vierekkäin kellopuhelimet ranteissa

Xplora asiakaspalvelu – livechat apunasi

Asiakaspalvelumme on aina valmiina vastaamaan kysymyksiisi Xploraan liittyen. Löydät Chatbotin nettisivujemme oikeasta reununasta ympäri vuorokauden ja live chat -palvelun samasta kuvakkeesta arkisin klo 12-16. Voit aina ottaa meihin yhteyttä myös yhteydenottolomakkeen kautta osoitteessa https://support.xplora.com/hc/fi/requests/new

 

Erot ero kellopuhelinmallien välillä

Mietitkö vielä mikä kellopuhelinmalleistamme sopii parhaiten juuri teidän perheen tarpeisiin? Olemme koonneet artikkelin suurimmista eroista ja ominaisuuksista näiden mallien välillä.

Lue vertailu

X6Play

Upouusi premium-kellopuhelimemme lapsille, X6Play, edustaa suurta teknologista harppausta kellopuhelinkategoriassa. Jopa yli 3400 eri väriyhdistelmää takaa varmasti juuri lapsesi näköisen kellopuhelimen. Tuotepakkauksessa on valmiiksi mukana kaksi eri väristä vaihtokehystä ja silmukkaa, joten lapsi pääsee heti räätälöimään haluamansa väriyhdistelmän.

 

199 €

Tilaa X6Play tästä

XGO3

XGO3 johdattaa lapsen turvallisesti digimaailmaan, sillä se on kehitetty huolellisesti nimenomaan lapsen tarpeet huomioon ottaen. XGO3 on luonteva ensiaskel kohti itsenäistymistä, ja vanhemmilla on aina kontrolli lapsen puhelimesta huoltajan sovelluksen kautta. Valikoimassa on viisi herkullista väriä!

 

169 €

Tilaa XGO3 tästä